Helt eller ej? - Iver Huitfeldt og søslaget i Køge Bugt, 1710

Lærervejledning:
iTunes U:

Helt eller ej? - Iver Huitfeldt og søslaget i Køge Bugt, 1710

Køge Museums udstilling 'Krudtbrødre - mod har ingen alder' viser eksploderede ting fra linjeskibet Dannebroge, som arkæologer har fundet i Køge Bugt.

I dag regnes Iver Huitfeldt som en af Danmarks søhelte. Men hvordan kan det egentlig være? I undervisningsforløbet 'Helt eller ej?' ser vi nærmere på, hvordan Iver Huitfeldt blev den helt, han er. Og hvordan han ser ud, når vi kigger på ham med vores egne øjne.

I lærervejledningen (se menuen til venstre) kan findes materialer, kilder og videoer til det forberedende arbejde.

Hvordan:

Send en mail til undervisning@museerne.dk, hvilket forløb du ønsker til hvem (klasse og antal elever) og hvornår, så vender vi tilbage til dig.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv til os og spørg. Vi ønsker at være museum for alle.

Tilmeld dig Skoletjenestens nyhedsbrev: TILMELD