Jul på museet - Højt fra træets grønne top

Lærervejledning:
iTunes U:

Jul på museet - Højt fra træets grønne top

Vi kender alle julesangen om juletræets pynt og børnene, der danser omkring det. Men hvorfor hænger vi Dannebrog og trommer på træet? Og hvad er det med glaskuglerne og lysene?

Kom på museet og hør om det og vær selv med til at pynte træets grønne top med historisk julepynt, som I selv laver.

Hvis alle børnene har været artige hele året, kunne det jo være, vi serverer en klejne under arbejdet …

Vidste du i øvrigt, at "Højt fra træets grønne top" også kan synges på melodien "I en kælder sort som kul"?

Forløbet tilbydes i november og december, altså i tiden op til jul.

Hvordan:

Send en mail til undervisning@museerne.dk, hvilket forløb du ønsker til hvem (klasse og antal elever) og hvornår, så vender vi tilbage til dig.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv til os og spørg. Vi ønsker at være museum for alle.

Tilmeld dig Skoletjenestens nyhedsbrev: TILMELD