Margrete I - Blue Blood Academy

Lærervejledning:
iTunes U:

Margrete I - Blue Blood Academy

På grund af særudstillingen 'Vikingernes Metropol' på Danmarks Borgcenter vil dette forløb være tilgængeligt fra efteråret 2017.

Hvem var mennesket Margrete?

Margrete den Første er den mest magtfulde dronning, Danmark nogensinde har haft. Hun underlagde sig Danmark, Norge og Sverige og samlede de tre riger i ét - en bedrift ingen nordisk regent har præsteret hverken før eller efter.

Vi kender hendes erobringer, hendes familieforhold, hendes fjender og hendes allierede. Men hvem var mennesket bag? Hvordan forvaltede hun magten gennem sine to sønner? Hvordan bar hun sig ad med aldrig at blive forrådt? Hvad var det, hun kunne, som sikrede hende de mange sejre?

Hvordan:

Send en mail til undervisning@museerne.dk, hvilket forløb du ønsker til hvem (klasse og antal elever) og hvornår, så vender vi tilbage til dig.

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv til os og spørg. Vi ønsker at være museum for alle.

Tilmeld dig Skoletjenestens nyhedsbrev: TILMELD