Nyheder

Der er kø til Kulturlands aktiviteter på Holmegaard!

Når Museum Sydøstdanmark afholder designmarked på Det ny Holmegaard i Bededagsferien, er det ikke den fulde historie. For den 26. tyvstarter vi med aktiviteter for medborgere i sårbare situationer. Det er projektet Kulturland, som også er drevet af museet, der inviterer børn, unge, voksne og ældre til kreative værksteder med frivillige og professionelle undervisere. Værkstederne er så populære, at der er kø til nogle af dem. Så nu flytter vi lidt rundt på planerne; vil vil nemlig gerne have, at så mange som muligt får glæde af at besøge Kulturland på glasværket. 

Kulturland er et kulturregionsprojekt, som har til formål at rykke ved livskvaliteten for medborgere i forskellige situationer og med handicap som bl.a. autisme, ADHD, alzheimers, KOL, stress, angst, depressioner, kræft - og andre udfordringer, som kan gøre hverdagen svær. Aktiviteterne er også for pårørende. Det er et forskningsprojekt, med henblik på at skabe evidens for, om aktiviteter i naturen og kulturen kan øge livskvaliteten. Her skaber museet et sted, som er blanketfrit og hvor vi med vores tilbud er med til at flytte fokus fra sygdom til mestringsoplevelser; man kan eller ved noget mere, når man har besøgt Kulturland. Og nok så vigtigt; man får en pause fra sin situation. 

Hvis du vil høre, om der skulle være et værksted ledigt på Holmegaard den 26. april, så skriv til Lea på laj@museerne.dk

Læs mere om Kulturland på www.kulturland.nu

Og følg os på FB.

@kulturlandet

@detnyholmegaard