Nyheder fra museerne

Kulturland
22.11.18

Museer tager kampen op mod dårlig livskvalitet.

Museum Sydøstdanmark har siden 2015 samarbejdet med Museum Lolland-Falster og Østsjællands Museum om at øge livskvaliteten hos medborgere i sårbare situationer. Det er sket i projektet Kulturland med Kulturregion Storstøm i ryggen. Og indsatsen har virket. Vi er kommet i kontakt med gæster, som ellers ikke plejer at komme på museerne. 80-90% af de adspurgte, voksne gæster i Kulturland oplever øget livskvalitet.
Det ny Holmegaard
13.11.18

Glasværket fik nyt navn.

Holmegaard Værk. For sans og samling. Sådan bliver glasværket formidlet, når det i fremtiden skal være flagskib for de kreative erhvervs historie. 5.000 kvadratmeter udstilling med Nordens største glassamling, 6.000 keramiske designikoner fra Kähler og glasværkets historie bliver fortalt i Danmarks mest moderne bud på en museumsoplevelse. Det gøres bl.a.
MSD
12.12.18

CulturePoint: Fine tilbud og rabatter på kulturoplevelser

CulturePoint er et fællesskab samlet i en app og en hjemmeside, som giver kulturinteresserede adgang til oplevelser, særtilbud og rabatter på museer og kulturinstitutioner, kulturen i naturen, restauranter og overnatninger på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. CulturePoint kan også bruges til at få inspiration til, hvad man kan opleve, herunder information om arrangementer, begivenheder og kulturattraktioner. Hvordan virker det?