Nyheder fra museerne

MSD
30.04.19

Det nye årskort er landet

Gaveidé, selvforkælelse, glade stunder og gode oplevelser. Alt det er samlet i vores helt nye årskort, som er på gaden. Kortet tager dig tilbage til vikingetiden, til søs, til middelalderen, op i Gåsetårnet, ind i den ultralokale historie og ind i den fortid, som er fundamentet for det Danmark, vi kender i dag. Ret godt at kende det fundament, hvis man skal forstå verden omkring sig. Også ret sejt at kunne fortælle vidt og bredt om Valdemarerne, kongemagten, landskaberne omkring os, ondskab, magt, kærlighed, død og hav. Temaer og historier med kæmpe ach soooooo-effekt.
Det ny Holmegaard
02.07.19

Vil du være frivillig på Holmegaard Værk?

Du bliver en del af et stort fællesskab, som er med til at genskabe et levende glasværk.  Og det bliver man glad af. Det får de fantastiske frivillige på Holmegaard Værk:
MSD
12.12.18

CulturePoint: Fine tilbud og rabatter på kulturoplevelser

CulturePoint er et fællesskab samlet i en app og en hjemmeside, som giver kulturinteresserede adgang til oplevelser, særtilbud og rabatter på museer og kulturinstitutioner, kulturen i naturen, restauranter og overnatninger på Lolland, Falster, Møn og Sydsjælland. CulturePoint kan også bruges til at få inspiration til, hvad man kan opleve, herunder information om arrangementer, begivenheder og kulturattraktioner. Hvordan virker det?