12 fantastiske fortællinger

500 kr. pr. klasse
Materialer:

12 fantastiske fortællinger

Vi vil gerne invitere dig med på en tur i Kongerigets hyggeligste udstilling. Velkommen til 12 fantastiske, skøre, skønne og skæve fortællinger fra egnen!

Vi skal på en spændende rejse fra oldtid til nutid. Vi skal høre om duftevand og miljøsvin. Romantik og kærlighed (og noget, der ligner). Udspekulerede og ondskabsfulde bondeplagere. Hippier og pyntesyge jernaldermennesker. Når bødlen ikke havde fået pudset brillerne og om en borg, der blev sprængt i luften og meget meget mere!

Giv dit besøg på Møn en ekstra dimension!

Vi kan anbefale at kombinere besøget på museet med en byvandring, hvor vi kommer helt tæt på mange af de steder, der bliver nævnt i omvisningen. En helt anden måde at opleve på! Viden giver indsigt, forståelse og ejerskab!

Har du elever med særlige behov eller udfordringer, og er du i tvivl, om de kan deltage i forløbet? Skriv om det i kommentarfeltet, når du booker. Vi ønsker at være museum for alle.

Hvordan:

Vælg museum, dato og tidspunkt i kalenderen herunder.

Udfyld formularen, og forløbet er booket til dig.

Du modtager herefter en bekræftelsesmail med alle oplysninger.

Book undervisningforløb

september 2019

søn man tir ons tor fre lør

Skole / institution
Kontakt person
Noget vi skal vide, specielle hensyn, handicappede ...
Booking af forløb og/eller undervisningslokaler er bindende. Hvis du ønsker at afbestille din booking, send da mail til sd@museerne.dk. Ved afbestilling 7 dage eller færre inden booking beregnes et gebyr på 300 kr. Ved udeblivelse fra den bookede tid, beregnes et gebyr på 500 kr. Ved lån af undervisningslokale forventes, at lokalet efterlades i samme stand som modtaget. Eventuel oprydning og/eller rengøring faktureres med 500 kr. Eventuel beskadigelse af inventar og udstyr skal erstattes. Faktura fremsendes efterfølgende.