Ydelser og erhverv

Kornerups Rådhus på Slotstorvet i Vordingborg.
Lokalerne kan fortrinsvis benyttes af borgere, foreninger og kulturinstitutioner i Vordingborg Kommune. Lokalerne kan bruges til enkeltstående arrangementer af kulturel eller humanitær art, og således ikke til fortløbende undervisningsbrug, private fester, partipolitiske møder eller til arrangementer, hvor arrangør forventer et overskud for egen vindings skyld.

Lokaler i Vordingborg

I middelalderen var Vordingborg magtens centrum og scene for store historiske begivenheder som underskrivningen af Jyske Lov, kongelige bryllupper og stedet, hvor store konger som Valdemar den Store og Valdemar Sejr døde.

Borgen er væk nu, men ruinerne, voldgraven og ikke mindst Gåsetårnet står tilbage som vidnesbyrd om dengang Valdemarerne herskede. Lige her, midt i magtens centrum, mindre end 100 m væk fra det skønne ruinterræn, finder man Kornerups Rådhus, Vordingborgs gamle rådhus. Huset rummer tre smukke og stilfulde lokaler, som kan benyttes til møder, foredrag, seminarer, workshops og meget andet.

 

Rådhussalen
Stilfuld sal til større møder og foredrag. Læs mere

Dommerkontoret
Møderum med højt til loftet. Læs mere

Klokkerummet
Møderum med stil og komfort. Læs mere

 

For booking skriv til booking@museerne.dk.

Ved spørgsmål vedrørende booking kontakt Katrine Nielsen:

kan@museerne.dk
Tlf. 28 76 48 02
Museum Sydøstdanmark
Kornerups Rådhus
Algade 97
4760 Vordingborg

 

Huset er indrettet med elevator, så det er nemt at komme til mødelokalerne på første sal. Der forefindes også et handicaptoilet i stueetagen. Parkeringspladser findes tæt på Kornerups Rådhus. Det er gratis at parkere og nogle parkeringspladser er helt uden tidsbegrænsning.

Mødelokalerne hører under Vordingborg Kommune og Museum Sydøstdanmark står for den daglige forvaltning samt booking af mødelokalerne.

 

Kolonne

Kornerups Rådhus