Nyheder

Zzzzzzov på Møns Museum

Camønoen - kongerigets venligste vandrerute, er blevet populær. Så populær, at der er bud om overnatningspladserne. Heldigvis er der nu en unik overnatningsmulighed på Møns Museum. Så hvis du ikke har prøvet at overnatte på et museum før, er muligheden der nu.

Camønoens nye  byshelter på Møns Museum rummer plads til 14 vandrefolk. Der er læ og ly. Der er toiletter og vand. Der er senge - bygget i herberg style; hyggelige, men hårde. Så det et en god idé, faktisk et must, at medbringe underlag og sovepose. Men så er man også klar til en skøn og sjælden oplevelse. 

Vi har selvfølgelig sørget for, at der er spiseborde, så man kan samles og hygge sig med andre vandrere, mens man hviler de ømme vandrefødder. Eller varmer op til vandringen. En god idé er også, at at besøge udstillingen 12 FANTASTISKE FORTÆLLINGER på Møns Museum, hvor der er levende historier om de landskaber og folkeminder, man vandrer lige ud i på Camønoen. Det er i den grad med til at fuldende oplevelsen. Det lover vi!

På museet er det også muligt at få vejledning til vandringen, ligesom der er en hyggelig butik med legetøj, bøger om lokalområdet og lækkert Camønogrej; vandrepas, kort, T-shirts, kasketter og meget mere. 

Så slå et sommerferiesmut forbi Camønoens byshelter på Møns Museum, Storegade 75 i Stege.

Hvis du synes, vi hygger meget i teksten. Så er det fordi, Møns Museum er kongerigets hyggeligste museum. That´s a fact!

DET PRAKTISKE

En overnatning koster 50 kr. pr. person

Book overnatning i museets åbningstid på 31 66 64 33 

Tirsdag - søndag 10 – 16

1. maj – 31. august 

Mandag er der lukket.

LÆS MERE

www.camønoen.dk
www.moensmuseum.dk