Nytårsmenu på Restaurant Holmegaard

Fejr nytår med en gastronomisk oplevelse fra Restaurant Holmegaard

Restaurant Holmegaard præsenterer stolt vores eksklusive nytårsmenu, skabt i samarbejde med Smag Sjælland.

 

SNACKS

Hummerespresso — Estragon-dråber

Kroket af torsk og kartoffel — urter — citron — dildcreme

Sprøde linsechips — asiatisk dip

FORRET

Marmoreret nytårstorsk — syltede tomater fra i sommers — edamamebønner — frisée — urter — skummet vallesauce

Serveres med lunt brød a part

HOVEDRET

Medaljon af okse højreb — karamelliseret løgpuré — syltet skal af salatløg — svampe og skorzonerrødder — veloutésauce — pommes Anna — grøn salat — sennepsvinaigrette

DESSERT

Vores fortolkning af "Kæmpe Eskimo" — kage med crumble — solbærmousse — gele — sukkersyltede solbær — chokoladekerner — vaniljeparfait

 

Der skal minimum bestilles 2 kuverter.

Det vil være muligt at købe champagne og vin til skarpe priser, når du afhenter din menu på dagen.

Praktisk info

Priser
3-retters menu: 395 kr. (min. 2 kuverter)
3-retters menu + snacks: 490 kr. (min. 2 kuverter)

Det vil være muligt at købe champagne og vin til skarpe priser, når du afhenter.

Afhentning:
Dato: 31. december
Tidspunkt: Vælges ved bestilling

Husk at medbringe din købskvittering ved afhentning

Menu
Menuen er fast, og kan ikke ændres. Allergener kan oplyses ved henvendelse til restaurant@museerne.dk 

Bestilling skal ske senest den 22. december

Download vejledning