Restaurant Holmegaard præsenterer stolt vores eksklusive nytårsmenu, skabt i samarbejde med Smag Sjælland.
SNACKS
Hummerespresso — Estragon-dråber
Kroket af torsk og kartoffel — urter — citron — dildcreme
Sprøde linsechips — asiatisk dip
FORRET
Marmoreret nytårstorsk — syltede tomater fra i sommers — edamamebønner — frisée — urter — skummet vallesauce
Serveres med lunt brød a part
HOVEDRET
Medaljon af okse højreb — karamelliseret løgpuré — syltet skal af salatløg — svampe og skorzonerrødder — veloutésauce — pommes Anna — grøn salat — sennepsvinaigrette
DESSERT
Vores fortolkning af "Kæmpe Eskimo" — kage med crumble — solbærmousse — gele — sukkersyltede solbær — chokoladekerner — vaniljeparfait
Der skal minimum bestilles 2 kuverter.
Det vil være muligt at købe champagne og vin til skarpe priser, når du afhenter din menu på dagen.
Priser
3-retters menu: 395 kr. (min. 2 kuverter)
3-retters menu + snacks: 490 kr. (min. 2 kuverter)
Det vil være muligt at købe champagne og vin til skarpe priser, når du afhenter.
Afhentning:
Dato: 31. december
Tidspunkt: Vælges ved bestilling
Husk at medbringe din købskvittering ved afhentning
Menu
Menuen er fast, og kan ikke ændres. Allergener kan oplyses ved henvendelse til restaurant@museerne.dk
Bestilling skal ske senest den 22. december