Presse

På Museum Sydøstdanmark er vi altid meget interesserede i at dele vores viden med alle. Vores huse bugner af skarpe folk med specialviden indenfor arkæologi, udstillingsdesign, events, kulturhistorie, bevaring og konservering, genstande, forretningsudvikling og produktviden og vi har altid mange projekter i gang. På Museum Sydøstdanmark arbejder vi for, at museerne bliver en endnu større del af samfundet. Vi er ikke længere stille huse med støvede montrer, men levende huse med øje for at vinkle vores forskning, udstillinger, projekter og events, så det altid har relevans for det omgivende samfund. Vi involverer os, og hvis du skal bringe en historie og har brug for ekspertviden for at perspektivere indholdet, er det bare at kontakte os. Museerne er til for at give tilværelsen fundament. 

Presse og kommunikation

Kommunikationsenheden tager sig af henvendelser fra presse, medier og andre, som gerne vil formidle vores projekter, events, forskningsresultater og udstillingshuse.  Vi svarer på alverdens spørgsmål og hjælper gerne med alt, hvad du kan have brug for at vide mere om.

Vi er en arbejdsplads fyldt med eksperter, og vi låner dem gerne ud, hvis du skal bruge en skarp mening om stort eller småt.

Med mindre andet er angivet, kan alle billeder på vore hjemmesider bruges i artikler, så længe du krediterer Museum Sydøstdanmark eller den pågældende afdeling, fotograf eller projekt.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os, så vi er sikre på, at rettighederne overholdes. 

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du leder efter specielle billeder. 
Vi ligger inde med tusindvis af billeder af kulturarv relateret til vores virkeområde og har også en fotograf, som kan bookes. 

Personer

Carina Nørgaard Schou
Kommunikationsansvarlig
cns@museerne.dk
+45 6082 1672
 

Pressemeddelser

Museum Sydøstdanmarks direktør benådes med ridderkorset.
PDF
Arkæologer finder spor fra middelalderen i Præstø
PDF
Museer tager kampen op mod dårlig livskvalitet
PDF
Slots- og Kulturstyrelsens kvalitetsvurdering af Museum Sydøstdanmark 2017
PDF
Museum Sydøstdanmark scorer topkarakterer i ny kvalitetsvurdering
PDF

Pressekit

Her kan du downloade udvalgte logoer til kreditering mv.